Malaxor aluat cu panou electronic SPI-160F

Malaxor aluat cu panou electronic SPI-160F

Noua noastra gama SPI de malaxoare spiralate este rezultatul culturii si know-how-ului nostru in prelucrarea de calitate a tuturor tipurilor de framantare a aluatului pentru brutarii, pizzerii si industriile de cofetarie, precum si cercetarea noastra meticuloasa in tehnologia produselor. Rezistenta structurala, versatilitate extraordinara de utilizare, fiabilitate, standard inalt de caracteristici de siguranta, acuratete in procesul de fabricatie, ergonomie si designul atractiv evidentiaza succesul nostru dovedit in fabricarea aluatului si proiecteaza traditia noastra in viitor. Malaxorul seria "SPI" este disponibil in 10 modele cu o capacitate de aluat cuprinsa intre 30 kg si 300 kg si reprezinta gama noastra de ultima ora de malaxoare spiralate cu design simplu si modern. Este disponibila atat cu control electromecanic cat si electronic. Esmach si-a concentrat atentia nu doar pe cercetarea si monitorizarea cu succes a tuturor aspectelor referitoare la procesarea aluatului, cat si la proprietatile amestecurilor ingredientelor, momentul si temperatura lor finala, dar si versatilitatea de utilizare, cu rezultate optime in timpul procesarii atat la capacitatea minima, cat si la cea maxima de malaxare.

 

Enumeram principalele caracterestici standard si optionale:

 

• Cuva si cap fix si panou de control electronic standard, optional contra cost se poate echipa cu panou electromecanic.

• Lambriuri exterioare vopsite cu un strat dublu de pulbere epoxidica anticoroziune si potrivita pentru contactul cu alimentele.

• Stabilitate si nivelare pe podea asigurate de trei roti cu picioare antiderapante utile pentru manipularea masinii in timp ce o curatati in profunzime in zona de sub cadru.

• Cuva fixa din otel inoxidabil cu margine ranforsata pentru un sprijin suplimentar, lama despartitoare si brat spiralat.

• Optional se poate echipa cu capac plat inovator din ABS rezistent la zgarieturi, impartit in doua sectiuni, potrivit pentru contactul cu alimentele cu respectarea celor mai stricte norme de igiena si siguranta.

• Panou electric in cutie de protectie IP55 impotriva prafului de faina si a stropilor de apa.

• Transmisia directa a puterii pentru rotirea atat a bratului spiralat, cat si a bolului, generata de curele de transmisie trapezoidale pe caneluri multiple.

• Echilibru optim intre rotirea bolului si bratul spiralat, permitand un flux corect de framantare si o framantare moale si blanda a aluatului.

• Rotatia perfecta a bratului spiralat in interiorul bolului si proportiile corecte si precise intre bol, bratul spiralat si lama despartitoare sunt bine asortate impreuna pentru a obtine un aluat omogen, moale si distinct si in timp ce se utilizeaza cantitati mici de aluat.

• Viteza precisa a bolului si a bratului spiralat pentru o framantare excelenta a aluatului si prelucrarea acestuia prin intindere si alungire, permitand framantarea continua si constanta a aluatului cu o reducere semnificativa a timpului de prelucrare si incalzirea limitata a aluatului.

• Motoare independente pentru cuva si brat spiralat la modelele de la 60 la 300 kg. Disponibil in optiunea cu 2 motoare si pentru modelele de 30 si 45 kg (optional contra cost).

• Doua viteze de lucru pentru cuva

SPECIFICATII
Dimensiuni externe948 x 1495 x 1610H mm
Capacitate aluat4,5 - 160 Kg
Capacitate maxima faina100 Kg
Volum cuva250 litri
Diametru cuva900 mm
Numar viteze2
Viteza rotatie spirala107/214 rpm
Viteza rotatie cuva10,8/21,6 rpm
Putere8400 W
Alimentare electrica400V/50Hz
Greutate
680 kg

Cod: SPI-160F

* Preturile si tarifele de pe acest site sunt exprimate in Euro si nu contin TVA, iar facturarea se va face in Lei la cursul de licitatie al bancii furnizorului.
* Pro Pizza International SRL isi rezerva dreptul de a face modificari pe site fara o instiintare prealabila.
Pizza Alforno Cuptoare Pizza