Utilaje pizzerie Bucuresti

Pizza Al Forno produce si comercializeaza cuptoare pe lemne si accesorii pizza de peste 20 ani. Cu peste 30.000 contruite in toti acesti ani, suntem pionierii cuptoarelor pe lemne pentru uz profesional, oferind cea mai variata gama din Romania. Sunt fabricate din cele mai bune materiale refractare, astfel incat sa reziste uzului intens si pe termen cat mai lung. Fiecare cuptor se poate finisa conform exigentelor clientilor nostri, oferind un design unic si identitate locatiei in care este montat.

Pentru impatimitii gatitului acasa, oferim si o gama de cuptoare pe lemne dedicata bucatariilor de vara sau gratarelor multifunctionale de gradina. Sunt special gandite sa ofere farmecul mancarii de odinioara gatita la cuptor pe vatra, dar la un nivel ridicat de calitate si consum optim de lemne.

Gama de accesorii asigura desfasurarea activitatii langa cuptorul dumneavoastra in cele mai bune conditii, prin palete din aluminiu, palete rotunde din inox, perii, cutii de aluat, ustensile pentru preparare si multe alte accesorii ce va sunt necesare.

Echipa noastra este una tanara, flexibila si dinamica iar cu cei care ne sunt clienti construim o relatie pe termen lung prin care noi le oferim sprijinul si experienta noastra in orice moment si pentru orice etapa importanta in desfasurarea activitatii lor

Pizza Alforno Cuptoare Pizza